Service 

Indien u een probleem ondervind met uw Avintage wijnkast, check dan eerst ons Installatieadvies en/of de Garantievoorwaarden

Voor het aanmelden van een storing aan uw Avintage (inbouw) wijnkoelkast, kunt u het onderstaande formulier volledig invullen en verzenden.
Indien van toepassing graag ook foto’s van de situatie in een aparte e-mail sturen.

Heeft u recht op garantie?

15 + 11 =

ViniCave is distributeur van Avintage voor Nederland en levert uitsluitend aan wederverkopers, zoals Keukenbouwers, Interieurontwerpers, wijnimporteurs en wijnvakhandel. Heeft u interesse om ook dealer te worden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Bent u horecaondernemer? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Bent u Particulier, neem dan contact met ons op voor de dichtsbijzijnde dealer.

Openingstijden:

U kunt altijd contact met ons opnemen via email. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.30 en 17.00 uur.

ViniCave is distributeur van Avintage voor Nederland en levert uitsluitend aan wederverkopers, zoals: Keukenbouwers, interieurontwerpers, horeca, wijnimporteurs en wijnvakhandel. Heeft u interesse om ook dealer te worden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Particulieren kunnen contact met ons opnemen voor de dichtstbijzijnde dealer.

ViniCave

De Binderij 5
1321 EE  Almere
Nederland

Telefoon

+31 (0) 36 525 99 65