The art of living by excellence

Ervaar de schoonheid en het bediengemak van de inbouw en vrijstaande wijnklimaatkasten van Avintage.

Lees verder

AVINTAGE IN- EN ONDERBOUW WIJNSERVEERKASTEN

Wat is er mooier dan te genieten van een wijn onder de beste omstandigheden?
AVINTAGE biedt u een compleet assortiment ultrastille serveer wijnkasten, speciaal ontworpen voor uw keuken, zodat u uw wijnflessen altijd bij de hand en op de juiste temperatuur heeft. Een, twee of drie compartimenten, van 8 tot 97 flessen, gaat perfect passen in uw keuken. Avintage combineert prestaties met elegantie!

AVINTAGE werkt samen met de grootste keukenspecialisten van Europa en weet daarom wat nodig is om de beste wijnklimaatkasten te ontwerpen. In het ruime aanbod aan modellen vindt u zeker de ideale wijnkast. Alle producten zijn ontworpen om te voldoen aan de laatste trends, met een focus op inbouw wijnkasten die perfect passen in de hedendaagse keukens.

Kies daarom voor een wijnklimaatkast van AVINTAGE die uw wijnen de juiste zorg biedt.

 

Avintage & Vinotag

Alle AVINTAGE-wijnkasten zijn compatibel met Vinotag®, dé applicatie voor het beheer van wijnklimaatkasten.

Met deze applicatie kunt u uw digitale wijncollectie in realtime opzetten; op de hoogte worden gehouden van het voorraadniveau en de ‘op dronk’ data van uw favoriete wijnen; toegang tot gedetailleerde wijninformatie door eenvoudig foto’s te maken van de flesetiketten dankzij de samenwerking met Vivino®.

Vrijstaande wijnkasten

De vrijstaande wijnkasten van Avintage zijn ontworpen voor kenners en veeleisende wijnprofessionals. De multifunctionele- en wijnbewaarkasten zijn exclusief bedoeld om uw mooiste wijnen lang te bewaren en langzaam te laten rijpen.

De wijnkasten van Avintage bieden uw wijnen onder alle omstandigheden een stabiele temperatuur, het vermijden van trillingen, duisternis, vochtigheid en zuivere lucht, die de omgeving van een ideale natuurlijke kelder nabootsen.

De wijnkasten uit de DIVA EVOLUTION-serie zijn allemaal uitgerust met aanraakgevoelige bedieningspanelen. Met CLIMACONTROL® wordt uw wijnkast elektronisch beheerd via een LCD display met gegevens zoals: temperatuur, verlichtingsmodus, wintersysteem en alarmen.

 

ViniCave is leverancier van Avintage voor Nederland en levert uitsluitend aan wederverkopers, zoals: Keukenbouwers, interieurontwerpers, horeca, wijnimporteurs en wijnvakhandel. Heeft u interesse om ook dealer te worden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Particulieren kunnen contact met ons opnemen voor de dichtstbijzijnde dealer.

ViniCave

De Binderij 5
1321 EE  Almere
Nederland

Telefoon

+31 (0) 36 525 99 65