Avintage INbouw

Avintage AVI60PREMIUM

Greeploze inbouw wijnklimaatkast met 2 zones, geschikt voor maximaal 36 flessen.

Deze luxe onderbouw wijnklimaatkast heeft 2 zones, die uw wijnen perfect op een constante temperatuur houden. Dankzij het brede temperatuurbereik kunt u alle soorten wijn bewaren op kelder- of serveertemperatuur. Dit model is volledig greeploos door het electronische push-to-open systeem. Tevens beschikt dit model over “multi-positie” leggers waardoor uw flessen ook in de breedterichting kunnen worden gelegd voor een fraaie uitstraling. 

Elektronisch Push-to-open systeem (volledig greeploos)

Geschikt voor maximaal 36 flessen

2 compartimenten, instelbaar tussen 5° - 12°C / 12° - 20°C

2 uitschuifbare houten "multi-positie" leggers + 1 halve legger

LED verlichting

Compatibel met Vinotag®

Alle AVINTAGE-wijnkasten zijn compatibel met Vinotag®, de applicatie voor het beheer van wijnklimaatkasten.
Met deze app kunt u uw digitale wijncollectie in realtime opzetten; op de hoogte worden gehouden van het voorraadniveau en de ‘op dronk’ data van uw favoriete wijnen; toegang tot gedetailleerde wijninformatie door eenvoudig foto’s te maken van de flesetiketten dankzij de samenwerking met Vivino®

Consumentenprijs incl. BTW

€ 2499,-

ViniCave is leverancier van Avintage voor Nederland en levert uitsluitend aan wederverkopers, zoals: Keukenbouwers, interieurontwerpers, horeca, wijnimporteurs en wijnvakhandel. Heeft u interesse om ook dealer te worden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Particulieren kunnen contact met ons opnemen voor de dichtstbijzijnde dealer.

ViniCave

De Binderij 5
1321 EE  Almere
Nederland

Telefoon

+31 (0) 36 525 99 65